FORMUŁA SUKCESU | KOMPLEKS BIOAKTYWNYCH FRAKCJI LAKTOPROTEIN SERWATKOWYCH | FORMUŁA SUKCESU | KOMPLEKS BIOAKTYWNYCH FRAKCJI LAKTOPROTEIN SERWATKOWYCH |
FORMUŁA SUKCESU | KOMPLEKS BIOAKTYWNYCH FRAKCJI LAKTOPROTEIN SERWATKOWYCH | FORMUŁA SUKCESU | KOMPLEKS BIOAKTYWNYCH FRAKCJI LAKTOPROTEIN SERWATKOWYCH |

22 886 48 48

pon - pt
10:00 - 16:00

22 886 48 48

pon - pt
10:00 - 16:00

fsd
breadcrumbs
Blog
protein

Składniki na dwie porcje:
400 g chudego twarożku
woda mineralna
średni banan
4 łyżki koncentratu białkowego, np. ACTIVE Pro 80 o smaku kokosowym
łyżka nektaru z agawy
sok z cytryny do smaku
łyżeczka wiórków kokosowych do dekoracji

Sposób przygotowania:
Twarożek wymieszaj z białkiem o smaku kokosowym, odrobiną wody mineralnej i nektarem z agawy. Miksuj do momentu uzyskania kremowej konsystencji. Dodaj sok z cytryny dla smaku. Banana pokrój w plasterki i dodaj do twarożku. Posyp wiórkami kokosowymi.
Nektar z agawy to naturalny środek słodzący, odpowiedni również dla osób chorych na cukrzycę. Wzmacnia aromat potraw. Dobrze rozpuszcza się zarówno w zimnych, jak i ciepłych potrawach. Konsystencją przypomina syrop (dlatego bywa też często nazywany syropem z agawy). Ma niską skłonność do krystalizacji, dobre właściwości żelujące, jest łatwy do przechowywania i nie psuje się szybko po otwarciu. Polecamy go jako słodzik do gorących i zimnych napojów i potraw, a także wypieków, deserów i płatków zbożowych.

Udostępnij post

Leave your thought here

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.