FORMUŁA SUKCESU | KOMPLEKS BIOAKTYWNYCH FRAKCJI LAKTOPROTEIN SERWATKOWYCH | FORMUŁA SUKCESU | KOMPLEKS BIOAKTYWNYCH FRAKCJI LAKTOPROTEIN SERWATKOWYCH |
FORMUŁA SUKCESU | KOMPLEKS BIOAKTYWNYCH FRAKCJI LAKTOPROTEIN SERWATKOWYCH | FORMUŁA SUKCESU | KOMPLEKS BIOAKTYWNYCH FRAKCJI LAKTOPROTEIN SERWATKOWYCH |

22 886 48 48

pon - pt
10:00 - 16:00

22 886 48 48

pon - pt
10:00 - 16:00

fsd
breadcrumbs
Blog
coctails

Składniki na dwie małe szklanki:
1 łyżka siekanych migdałów
50 g ubitej śmietany (15%)
300 ml maślanki naturalnej
40 g proszku proteinowego o smaku waniliowym
150 g mrożonej mieszanki owoców leśnych

Sposób przygotowania:
Nożem posiekaj migdały na drobne kawałki i upraż je na suchej patelni bez dodatku tłuszczu. Do miski wlej ubitą śmietanę i maślankę, dodaj proszek proteinowy i wymieszaj. Dosyp mrożone owoce. Całość zmiksuj. Uzyskaną masę wlej do szklanki. Posyp prażonymi migdałami.
Migdały, oprócz znacznych ilości białka i składników mineralnych, zawierają również sporo potasu, około 400 mg na 50 g. Składnik ten sprzyja wydalaniu wody z organizmu, wzmacnia siłę i wytrzymałość mięśni. Jego niedobór wpływa niekorzystnie na przemianę materii.

Udostępnij post

Leave your thought here

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.